Βαθμολογία

«Φαίακας» ο Φώτης Γεωργίου

Ο Φώτης Γεωργίου που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλλονής, συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα,  καθώς την Τετάρτη (6/7) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, ενώ στη Σούπερ Λίγκα μετράει 111 συμμετοχές και 7 γκολ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Γεωργίου.

Ο 31χρονος (19/07/1985) Αρτινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Μαρκό, Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Συνολικά σ’ επίπεδο Superleague ο Φώτης Γεωργίου μετράει 111 συμμετοχές και 7 γκολ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

«Φαίακας» και ο Φώτης Γεωργίου

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτησή του για 2 χρόνια

Από νησί σε νησί... Ο Φώτης Γεωργίου που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καλλονής, συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κέρκυρα,  καθώς την Τετάρτη (6/7) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, ενώ στη Σούπερ Λίγκα μετράει 111 συμμετοχές και 7 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας: «Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Γεωργίου.

Ο 31χρονος (19/07/1985) Αρτινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Μαρκό, Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.

Συνολικά σ’ επίπεδο Superleague ο Φώτης Γεωργίου μετράει 111 συμμετοχές και 7 γκολ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018».