Βαθμολογία

Ανανέωσε ο Κουτρομάνος

Μόνο το τυπικό κομμάτι της υπογραφής και της ανακοίνωσης απέμενε για να επισημοποιηθεί η παραμονή του Δημήτρη Κουτρομάνου στον Παναιτωλικού, κάτι που ήταν άλλωστε δεδομένο.

Ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος μετέχει από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία των Αγρινιωτών εν όψει της νέας σεζόν, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο για 6η συνεχόμενη χρονιά και 7η συνολικά. Η ανακοίνωση πιυ εξέδωσε η ΠΑΕ την Τετάρτη (6/7) ανέφερε:

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και παραμένει μέλος της ομάδας μας για 6η συνεχόμενη (και 7η συνολικά) σεζόν. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στον Παναιτωλικό (2004-2005) και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2011 και έκτοτε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναιτωλικό. Ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου δήλωσε:

‘Είμαι χαρούμενος που παραμένω για ακόμα μια χρονιά στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ τον κ. Κωστούλα, τη διοίκηση και τον προπονητή μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και νομίζω ότι με τη δουλειά που αρχίσαμε, τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουμε, θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναιτωλικού’».