Βαθμολογία

Στις 18 Ιουλίου ο νέος πρόεδρος και η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας

Χωρίς απόφαση αναφορικά με τη μείωση των ομάδων, κύλησε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Τρίτη (5/7), το οποίο κράτησε 3,5 ώρες. Αντίθετα, το όλο ζήτημα ανατέθηκε σε εξειδικευμένες εταιρείες, οι οποίες θα προχωρήσουν σε σχετικές μελέτες για τον καλύτερο δυνατό τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα, το νέο είναι ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα της σεζόν 2016-17 πήγε μία εβδομάδα αργότερα και τελικά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, ενώ την ίδια ημέρα θα Γ.Σ. και Δ.Σ. στη διοργανώτρια για την ανάδειξη του νέου προέδρου του διοικητικού φορέα της Α’ Εθνικής, καθώς η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου ολοκληρώθηκε και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Να αναθέσει στις εταιρείες Deloitte και PriceWaterhouseCoopers την εκπόνηση κοινής μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της SuperLeague θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016, στο αθλητικό κέντρο ‘‘ΔΑΪΣ’’.

3/ Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της SuperLeague στις 18 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να διεξαχθεί και Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Συνεταιρισμού.

4/ Να υπογραφεί ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών».