Βαθμολογία

Στο τραπέζι τώρα η μείωση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα

Η πρώτη ουσιαστική κουβέντα για τη μείωση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα ξεκινά το μεσημέρι της Τρίτης (5/7) στο Δ.Σ. της διοργανώτριας… Στα γραφεία του διοικητικού φορέα της Α’ Εθνικής θα συζητηθούν οι προτάσεις της NOVA για να συρρικνωθεί ο αριθμός των ΠΑΕ στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου σε 14 ή ακόμα και 12!

Η προοπτική της πρώτης περίπτωσης έχει τύχη (η δεύτερη είναι ούτως ή άλλως τραβηγμένη από τα μαλλιά και άστοχη) και αναμένεται τελικά να γίνει αποδεχθεί, αλλά απόφαση δεν πρόκειται να υπάρξει άμεσα. Ούτως ή άλλως οποιαδήποτε διαφοροποίηση και αναδιάρθρωση θα πάει για το μεθεπόμενο πρωτάθλημα, οπότε υπάρχει χρόνος…

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά θα υπάρξει η ανάθεση μελέτης σε εξειδικευμένη εταιρεία ώστε να υπάρχει και η άποψη του κόσμου, αναφορικά με τις κινήσεις που πρέπει να γίνει πιο ανταγωνιστική η Σούπερ Λίγκα.

Η διοργανώτρια, πάντως, θα δείξει εξ αρχής θετική στις προτάσεις του συνδρομητικού καναλιού σε μια προσπάθεια ώστε να βρεθεί και η χρυσή τομή σε σχέση με τον σκόπελο της ρήτρας του 1,2 εκατ. ευρώ για την αλλαγή του προγράμματος των πλέι οφ. Γενικότερα, πάντως, υπάρχει η αισιοδοξία ότι εν τέλει η Σούπερ Λίγκα και NOVAθα βρουν φόρμουλα χωρίς να «τραυματιστεί» με το παραπάνω ποσό η συνεργασία τους μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις.

a-sports.gr/