Βαθμολογία

Έρχεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πάρα πολλών ομάδων.  Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε από το Αγρίνιο, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του παίκτη και κάποιοι τον συνδυάζουν με πιθανή συζήτηση προτάσεων που έχει στα χέρια του με τους ανθρώπους του «Τίτορμου».

Βέβαια, από την ΠΑΕ Παναιτωλικός τονίζεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση για τον Αιγύπτιο διεθνή  και φαίνεται ότι δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν τώρα. Αντίθετα πιστεύουν ότι έχοντας ήδη ένα χρόνο στο Αγρίνιο, έχει εγκλιματιστεί, έχει μπει στο πετσί της ομάδας, έχει αφομοιώσει την τακτική και η απόδοσή του θα είναι καλύτερη. Και προφανώς επενδύουν στο ταλέντο, την ποιότητα και τις αγωνιστικές του αρετές.

Μόνο σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οικονομική προσφορά θα έλεγαν «ναι». Είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. Γιατί, η πλευρά του παίκτη, επιμένει ότι έχει προτάσεις από ομάδες εκτός ελληνικών συνόρων…