Βαθμολογία

Δεν ξεχνούν τον Πογιέτ οι Ισπανοί της ΑΕΚ!

Στην Μπέτις συνεχίζει πλέον την προπονητική του καριέρα ο Γκουστάβο Πογιέτ και οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ,  Άρθο, Ντίντακ και Κορδέρο μίλησαν για αυτόν την Δευτέρα (4/7).

Η Ισπανική ιστοσελίδα «Sevilla.abc.es» φιλοξενεί τις δηλώσεις των συμπατριωτών της που αγωνίζονται στην Ένωση και έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Αρχικά μίλησε ο Θέσαρ Άρθο, ο οποίος είπε για τον Ουρουγουανό τεχνικό πως: « Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι ένας προπονητής που του αρέσει να ρίχνει το βάρος στην άμυνα. Θέλει η ομάδα του να κρατάει το μηδέν πίσω και να έχει συμπαγές κέντρο. Από εκεί και πέρα ζητάει ταχύτητα στις αντεπιθέσεις και γενικά γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο.

Στην συνέχεια ο Ντίντακ Βιλά τόνισε: « Του αρέσει να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους ποδοσφαιριστές. Ζει το παιχνίδι σαν να είναι ποδοσφαιριστής. Έρχεται σε μια καλή στιγμή της καριέρας του στην Μπέτις αν και το Ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι σαν το Ελληνικό πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει».

Τέλος, ο Μιγκέλ Κορδέρο είπε πως: «Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι προπονητής της πειθαρχίας, πολύ απαιτητικός και δουλεύει πολύ στην τακτική. Επιμένει συνεχώς στα βασικά, να είναι οι παίκτες του προσεκτικοί και να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους».