Βαθμολογία

Χουλτ: «Η καλύτερη επιλογή για εμένα ο Παναθηναϊκός»

Βέβαιος ότι πραγματοποίησε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του, παρουσιάστηκε ο Νίκλας Χουλτ, μιλώντας στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Ο Σουηδός φουλ μπακ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα έχει στο πλευρό του τον Μάρκους Μπεργκ, ενώ μίλησε και για τους τρεις στόχους του με το «τριφύλλι»: να εξελιχθεί σαν παίκτης, να φτάσει ξανά στην πόρτα της εθνικής Σουηδίας και να κατακτήσει τίτλους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκλας Χουλτ στους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου στο Τέχελεν της Ολλανδίας:

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την άφιξη σου στο Τέχελεν;

«Είναι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Η χθεσινή ημέρα ήταν μεγάλη για εμένα. Από την Βαρκελώνη στην Νίκαια, από εκεί στο Άμστερνταμ και έπειτα στο Τέλεχεν. Είμαι λίγο κουρασμένος. Τώρα, όμως,  είμαι εδώ και νιώθω πολύ όμορφα που γνώρισα τους νέους συμπαίκτες μου και τον προπονητή».

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την μεταγραφή σου στον Παναθηναϊκό;

«Θέλω να εξελιχθώ στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής. Να γίνω καλύτερος. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίο κλαμπ, κάθε χρόνο βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

-Μίλησες με τον Μάρκους Μπεργκ πριν πάρεις την απόφαση να έρθεις;

«Όχι δεν μίλησα μαζί του. Όταν έμαθα πως ο Παναθηναϊκός με θέλει, δεν το σκέφτηκα καθόλου και είπα αμέσως πως θέλω να έρθω. Είναι σημαντικό, όμως, που θα έχω εδώ μαζί μου τον Μάρκους. Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να μιλάει με την ίδια γλώσσα με εσένα».

-Είχες κάνει προετοιμασία με την Νις;

«Όχι, καθόλου. Σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση. Σε μία εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Έκανα προπονήσεις μόνος μου όλο αυτό το διάστημα και είμαι από τους παίκτες που φτάνω γρήγορα σε καλά επίπεδα ετοιμότητας».

-Σε ποια θέση προτιμάς να αγωνίζεσαι;

«Στα αριστερά, είτε ως μπακ είτε στην μεσαία γραμμή».

-Μίλησες με τον προπονητή για το που σε προορίζει;

«Ναι φυσικά. Μου είπε πως προτιμάει να παίζω είτε ως αριστερό μπακ είτε ως αριστερό χαφ».

-Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο τα τελευταία χρόνια. Είναι κι αυτός ένας από τους στόχους σου;

«Βέβαια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θέλω να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

-Ο Μάρκους Μπερκ ήρθε το καλοκαίρι του 2013 και μέσα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Εθνική. Είναι κι αυτός ένας στόχος σου;

«Ναι, ένας από τους στόχους είναι η επιστροφή στην Εθνική. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την δυνατότητα. Είναι το όνειρο μου και πιστεύω έπειτα από μια καλή σεζόν θα μπορέσω να το πετύχω».