Βαθμολογία

Γούτας: «Θα διεκδικήσω θέση στην ομάδα»

Στον  προσωπικό του στόχο την φετινή σεζόν αλλά και για εκείνον του Ολυμπιακού να αγωνιστεί και πάλι στους ομίλους του Champions League, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Γούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού στην κάμερα της Nova:

Για το χθεσινό φιλικό: «Είναι αρχή της προετοιμασίας, κοιτάμε να δουλέψουμε στην φυσική κατάσταση, δουλεύουμε όμως και στο τακτικό κομμάτι. Είναι το δεύτερο φιλικό, είμαστε νέοι στην ομάδα, παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι δημιουργούμε καλές προοπτικές και ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά και λόγω του τραυματισμού. Τώρα είμαι εδώ, θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα και εύχομαι να τα καταφέρω.».

Για τον απολογισμό της προετοιμασίας στην Αυστρία: «Δουλέψαμε καλά, βελτιώσαμε πολύ την φυσική κατάσταση. Ήρθαμε σε επαφή με τα καινούρια παιδιά κι εμείς οι νέοι μπήκαμε σιγά - σιγά στην ομάδα. Τις επόμενες προπονήσεις θα δουλέψουμε παραπάνω για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

Για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ