Βαθμολογία

«Για τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ντε λα Μπέγια»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που στέλνουν τον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την «As», ο 30χρονος Καταλανός αμυντικός θα μείνει ελεύθερος από τη Σοσιεδάδ προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε όπως σημειώνουν οι Ισπανοί, ο Ντε λα Μπέγια έχει ήδη αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών αν και υάρχει ενδιαφέρον από τη Λα Κορούνια. Επίσης στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο αριστερός μπακ θα υπογράψει για τρία χρόνια.

«O Ντε λα Μπέγια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά δεν υπολογίζεται από τη Σοθιεδάδ. Έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος μιλά με τους ατζέντες του για την περίπτωσή του τρία διαδοχικά καλοκαίρια.

 Έχει πρόταση κι από την Ντεπορτίβο, αλλά έχει αποφασίσει να ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος έχει μιλήσει με τον Καταλανό ποδοσφαιριστή για να του εξηγήσει το πρότζεκτ της ελληνικής ομάδας. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό θα είναι τριετούς διάρκειας», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.