Βαθμολογία

Ρέτσος: «Θα δίνω το 100% για αυτή την φανέλα»

Ευτυχισμένος για την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Χορν, δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στη Νοva. μετά το τέλος της 1ης φιλικής αναμέτρησης των Πειραιωτών στην Αυστρία. με την Χορν, την Δευτέρα (28/6).

Αρχικά αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του από το πρώτο φιλικό: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση με την φανέλα της ανδρικής ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή για ένα παιδί που βρίσκεται τόσα χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και είναι και συγκινητικό κάποιες φορές. Θέλω να συνεχίσω να δίνω το 100% όσο φοράω αυτή τη φανέλα».

Στη συνέχεια τόνισε πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από την ομάδα Νέων στην πρώτη ομάδα: «Όταν την προηγούμενη σεζόν είσαι στην Ακαδημία και μέσα σε τρεις μήνες βρίσκεσαι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο. Θέλει πολλή δουλειά και ανάλογη συγκέντρωση. Θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ, μέσα από τις προπονήσεις, και από εκεί και πέρα αποφασίζουν άλλοι».

Ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις από τον κ. Σάντσεθ: «Είναι πάρα πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις. Είναι πολύ σημαντικό για μας τους μικρούς όταν ένας προπονητής όπως ο κ. Σάντσεθ μας δίνει χρόνο συμμετοχής. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο ρόστερ της ομάδας».

 

Τέλος, μίλησε για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς: «Δεν μπορώ να γνωρίζω το ακριβές επίπεδο ετοιμότητας όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της Ευρώπης. Λείπουν παίκτες που σιγά σιγά θα ενσωματώνονται. Πιστεύω η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά και σε θέματα αντοχής και στα υπόλοιπα. Πιστεύω πως ναι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι ώστε να καταφέρουμε να προκριθούμε».