Βαθμολογία

Και τυπικά Δώνης στον ΠΑΣ

Παίκτης του ΠΑΣ  Γιάννινα θα είναι ο Γιώργος Δώνης για την σεζόν 2016/17, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (28/8) από τους δύο συλλόγους. Ο Έλληνας χαφ θα συνεχίσει την καριέρα τους στου Ηπειρώτες σαν δανεικός, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι κι ως εκ τούτου παραχωρήθηκε στον επαρχιακό σύλλογο που διατηρεί οψιόν αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έχει και το κίνητρο της συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου θα προσπαθήσει να ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές «μετοχές» του.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου ο Χρήστος Δώνης να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν 2016-17 στην ομάδα της Ηπείρου». 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλωσορίζει τον είκοσι ενός ετών διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες μέσο Χρήστο Δώνη, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα μας την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη καθ' οδόν για το Καρπενήσι».