Βαθμολογία

«Επιστρέφει ο Ρατς στον ΠΑΟΚ»

Ο Ρατς έλυσε το συμβόλαιο του με την Ράγιο Βαγιεκάνο και ρουμάνικα ΜΜΕ, τονίζουν ότι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα η «Dolce Sport» υποστηρίζει ότι ο αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας μπορεί να γυρίσει στους Θεσσαλονικείς, τονίζοντας ότι: «Ο 35χρονος αμυντικός έχει προχωρημένες συζητήσεις με την ελληνική ομάδα. Ο Ρατς έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15. Μετά επέστρεψε στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία όμως υποβιβάστηκε στη β’ κατηγορία της Ισπανίας και έτσι το συμβόλαιο του Ρατς με την ισπανική ομάδα θα λυθεί».

Την ίδια στιγμή πάντα σύμφωνα με τους Ρουμάνους, κοντά στον ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος υποστηρίζουν ότι υπογράφει μέσα στην εβδομάδα.

Την ώρα που οι «ασπρόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τα περί συμφωνίας με την Στεάουα για τον παίκτη, η ιστοσελίδα «Fanatik.ro», αναφέρει ότι:«Αυτή την εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η σχεδόν βέβαιη πώληση του Βαρέλα στον ΠΑΟΚ.  Μετά τον Βαρέλα, ακόμη ένας παίκτης φεύγει! Πρόταση από την Σαουδική Αραβία για τον Χαμρούν».