Βαθμολογία

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Πανιωνίου

Σε κυκλοφορία τίθενται τη Δευτέρα (26/6) τα εισιτήρια διαρκείας του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η πώλησή τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ (10:00-18:00) ή μέσω της ιστοσελίδας viva.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ξεκινάει την Δευτέρα 26 Ιουνίου η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν τις κάρτες τους, θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κων. Παλαιολόγου) από τις 10:00 έως και τις 18:00 καθημερινά. Εναλλακτικά η πώληση των διαρκείας θα γίνεται και μέσω του VIVA.gr.

Υπενθυμίζεται πως οι παλαιοί κάτοχοι διαρκείας, διατηρούν το δικαίωμα της ανανέωσης με την ίδια ακριβώς θέση, μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Παράλληλα θα έχουν έκπτωση 10% στην αγορά του φετινού διαρκείας τους.

Για τους ανέργους, αλλά και για τους συνταξιούχους θεσπίζεται ειδικό εισιτήριο 70 ευρώ στην Θύρα 2.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο που με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, θα συνεισφέρει στις προσπάθειες που καταβάλλει και θα συνεχίσει να το κάνει η διοίκηση για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, θα ανακοινώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα προνόμια που θα ισχύσουν για ΟΛΟΥΣ τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από επιλεγμένα καταστήματα της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα διαμορφώνονται ως εξής:

ΘΥΡΑ 2100 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΕΣ 4 ΚΑΙ 7 200 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 5/6 ΤΜΗΜΑΤΑ Α & Γ 300 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ 5/6 ΤΜΗΜΑ Β 500 ΕΥΡΩ

VIP».