Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τσουκαλά και Καλτσά ο Αστέρας

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έκανε δικούς του τους Σταύρο Τσουκαλά και Νίκο Καλτσά, κάτι που είχε γίνει γνωστό ήδη από τους ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό.

Οι Αρκάδες, μάλιστα, χρειάστηκε να πληρώσουν τους δύο συλλόγους. Για τον Τσουκαλά έδωσαν στους Γιαννιώτες όσα προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσής του (150.000 ευρώ), ενώ για τον Καλτσά ήταν λίγο μεγαλύτερο το ποσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Με μέθοδο και ουσία, μόλις ολοκληρώθηκαν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα μας. Οι Σταύρος Τσουκαλάς και Νίκος Καλτσάς είναι πλέον ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς επήλθε συμφωνία για την αγορά τους από ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Τόσο ο Καλτσάς όσο και ο Τσουκαλάς, είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του ΑΣΤΕΡΑ κάλυψαν άμεσα τις οικονομικές απαιτήσεις Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα. Η μεγάλη επιθυμία των ποδοσφαιριστών να αγωνιστούν στον ΑΣΤΕΡΑ, καθώς και της ομάδας μας να τους αποκτήσει, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για να ντυθούν στα κιτρινομπλέ!».