Βαθμολογία

Εβδομάδα μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι πρώτες μεταγραφές του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας που θα ξεκινήσει να έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλους τους προτεινόμενους, το συμβόλαιο έχει συνταχθεί και απομένει η υπογραφή του. Την Τρίτη (28/6) έρχεται στην Αθήνα και αυτή θα μπει αμέσως μετά τα ιατρικά τεστ στα οποία θα περάσει.

Όσο για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, ο εκπρόσωπός του έχει δώσει τα χέρια με τους «πράσινους» για τριετές συμβόλαιο με απολαβές στα 450.000 ευρώ και απομένει να οριστικοποιηθεί η αποδέσμευσή του από τη Ρούμπιν Καζάν. Προς το παρόν υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να πάρει μέρος των οφειλομένων του.

Τέλος, σε όλα με το «τριφύλλι» τα έχει βρει και ο Ιβάν Ιβάνοφ. Ωστόσο, ο τελευταίος θα περάσει εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάτι εκεί, τότε θα υπογράψει. Ο 28χρονος έμεινε για μία διετία περίπου εκτός αγωνιστικών χώρων με πρόβλημα στους χιαστούς, αλλά από τον Μάρτιο παίζει κανονικά. Η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θα πάρει ένα ποσό, το οποίο δεν θα ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.