Βαθμολογία

Στην ΑΕΚ ο Μανωλάς

Ανεβάζει ταχύτητα μεταγραφικά η ΑΕΚ, η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Ο γιος του Στέλιου Μανωλά έχει ήδη κάνει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός και είχε φέτος μία καλή σεζόν στον Λεβαδειακό, στον οποίο μέτρησε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο. Προηγουμένως βρισκόταν για μία διετία στην Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, εκείνος που δεν υπολογίζεται και άμεσα αναμένεται να αποχωρήσει είναιο Άρης Σοϊλέδης. Ο 27χρονος έχει ενημερωθεί πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια για τη νέα σεζόν και ήδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις, τις οποίες εξετάζει.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε και στους συμπαίκτες του, στους οποίους είπε: «Μου είπαν από την ΠΑΕ ότι δεν υπολογίζομαι, αλλά αν ήθελα θα μπορούσα να μείνω να κάνω προπονήσεις. Επιλέγω να φύγω γιατί δεν θέλω να νιώθω ξένο σώμα στα αποδυτήρια και στην ομάδα. Έχω κάποιες προτάσεις, θα κάνω κάπου προπονήσεις τώρα και θα αποφασίσω πού θα πάω μετά».