Βαθμολογία

Χαροντάκης διετίας στη Βέροια

Μετά τον Χρήστο Μελίσση η Βέροια προχώρησε σε άλλη μία ανακοίνωση μεταγραφής. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χαροντάκη με τον οποίο είχε συμφωνήσει σε όλα τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με τα κυανέρυθρα της "Βασίλισσας" θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάννης Χαροντάκης, καθώς ο 21χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ.

Το who is who

Γεννημένος στις 7 Αυγούστου του 1995, ο Γιάννης Χαροντάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 αγωνίστηκε στην Δ' Εθνική με τον Αίαντα Ταύρου. Την περίοδο 2011-2012 είχε 10 συμμετοχές στο πρωτάθημα της Β' Εθνικής με τον Εθνικό Αστέρα, προτού υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καλλιθέα. Από τους κυανόλευκους της Καλλιθέας μεταπήδησε στους κυανέρυθρους του Πανιωνίου το 2014, ενώ τον Ιανουάριο του 2015 αγωνίστηκε στη Football League με την ομάδα του Αλίμου. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είχε 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα των Τρικάλων».

Υπενθυμίζεται ότι οι Ημαθιώτες έχουν κάνει δικό τους και τον Δημήτρη Μαυριά, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο τρέχουν και τα θέματα των ανανεώσεων των Μαλών, Βεργώνη και Καντιμοίρη ώστε να παραμείνουν στην ομάδα.