Βαθμολογία

Ανακοίνωσε και Σεφί ο Αστέρας

Ενίσχυση στην άμυνα με τον Σονί Σεφί για τον Αστέρα Τρίπολης, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (24/6). Ο 22χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Αρκάδες και στυς πρώτες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι ενθουσιασμένος από αυτή την εξέλιξη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Sonhy Sefil (Σονί Σεφί). Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2020.

Ο Sonhy Sefil γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1994 στη Lyon και σε πολύ μικρή ηλικία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Sedan, ενώ στη συνέχεια φόρεσε για τρία χρόνια τη φανέλα της AJ Auxerre.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΑΣΤΕΡΑ, ο Sonhy Sefil επέλεξε το νούμερο 4 για τη φανέλα του.

Στις πρώτες δηλώσεις του το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ανήμερα των γενεθλίων μου υπέγραψα συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ, μια ομάδα την οποία θέλω να βοηθήσω πολύ για να πετύχει τους στόχους που έχει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχω μάθει αρκετά πράγματα για τον σύλλογο τις τελευταίες μέρες και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω κίνητρα, θέλω να αποδείξω την αξία μου και είμαι αισιόδοξος για τη σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες».

Το βιογραφικό:

2012-2014 - Σεντάν 3  

2014-2015 - Οσέρ 25 (2)

2015-2016 - Οσέρ 23 (3)

Οσέρ (B) 10 (2)