Βαθμολογία

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Τσουκαλάς!

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έκανε δικό του έναν από τους καλύτερους Έλληνες μέσους της Σούπερ Λίγκας, τον Σταύρο Τσουκαλά.

Από την Παρασκευή (24/6) ο 28χρονος μέσος είναι παίκτης των Αρκάδων. Ο παίκτης μπορούσε να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του για περίπου 150.000 ευρώ και το έκανε βγάζοντας έτσι εκτός παιχνιδιού τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν γινόταν να κάνει κάτι για να τον κρατήσει χωρίς τη θέλησή του.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους Ηπειρώτες, οι οποίοι έβγαλαν ανακοίνωση μόλις ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις από την πλευρά του παίκτη: «Κάνοντας χρήση του δικαιώματος εξαγοράς του υπολοίπου του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρωνόταν κανονικά στις 30.06.2017 και δια καταβολής της συμβατικής ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Τσουκαλάς μετακινείται στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης».

Μετά από τέσσερα εξαιρετικά χρόνια στον «Άγιαξ της Ηπείρου», στον οποίο ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης του πορείας, ο Τσουκαλάς επέλεξε να φύγει με τον χειρότερο τρόπο από την ομάδα.

Στον ΠΑΣ είναι έξαλλοι καθώς δεν είχαν καμία ενημέρωση για τις προθέσεις του παίκτη. Τον περίμεναν να ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, και ξαφνικά ενημερώθηκαν ότι δεν θα πάει γιατί έκλεισε στον Αστέρα.

«Να βγει και να πει τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Να τους εξηγήσει και σ' εμάς και στον κόσμο» έλεγαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι έκαναν λόγο για άδειασμα λίγο καιρό πριν δώσει η ομάδα το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό ματς στην ιστορία της.

a-sports.gr