Βαθμολογία

Κλείδωσε η επιστροφή του Σιόντη

δώ και μέρες είχε φανεί ότι ο Στέφανος Σιόντης ήταν κοντά στην Κέρκυρα και αυτό που έμενε να γίνει ήταν ένα ραντεβού με τη Βέροια προκειμένου να ακούσει και τη δική τους πλευρά.

Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε μαζί του την Τετάρτη (22/6), η πρόταση ανανέωσης έγινε, αλλά εκείνος την απέρριψε. Έτσι η συζήτηση επί της ουσίας περιορίστηκε περισσότερο στο πώς θα πάρει τα δεδουλευμένα του.

Ο 28χρονος ενημέρωσε ότι το Σάββατο (25/6) θα βρίσκεται στο νησί προκειμένου να γίνει η τελική συζήτηση, να υπογράψει και να δώσει και κανονικά το παρών στην πρώτη της Δευτέρας (27/6).

Την Παρασκευή (24/6) αναμένονται όλοι στην Κέρκυρα, αφού μία μέρα μετά ξεκινούν τα εργομετρικά. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται πλην των παικτών και ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στους παίκτες.

Ο Νταβίντ Ναζίμ αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (23/6), ο Ντένις Επστάιν είναι ήδη εκεί, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τους Γιάννη Ζαραδούκα, Φώτη Γεωργίου και Σπύρο Σπίνουλα. Οι τρεις τελευταίοι δεν έχουν υπογράψει, κάτι που εκτός απροόπτου θα γίνει.

Αυτό ισχύει και για τον Γιάννη Αραμπατζή, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει άλλη μία χρονιά στους Φαίακες. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τα βρήκε προφορικά σε όλα με την ομάδα και απομένουν τα διαδικαστικά.

a-sports.gr