Βαθμολογία

Διέθεσε 1000 εισιτήρια σε άνεργους ο Γ. Σαββίδης

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβάν, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τις οικονομικές συγκυρίες και τις δυσκολίες που περνούν πολλοί, δώρισε 1000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους.

Αυτό αποκάλυψε ο Κυριάκος Κυριάκος, υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε ότι οι «ασπρόμαυροι» εκτιμούν ότι φέτος θα υπάρξει αύξηση στην πώληση των διακρείας ίσως λόγω και του κινήτρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Περιμένουμε αύξηση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, όσο αυξάνεται η εμπιστοσύνη των φιλάθλων στην ομάδα. Ήταν δεδομένο ότι οι τιμές δεν θα αυξάνονταν, ενώ θέλαμε να περιλαμβάνονται όλα τα παιχνίδια.

Ίσως και παρά τη θέλησή του θα ήθελα να σταθώ στη χειρονομία του Γιώργου Σαββίδη να διαθέσει 1000 εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους, με διαδικασία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Για εκείνον κανείς δεν πρέπει για οικονομικούς λόγους να στερείται την δυνατότητα να βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΟΚ και είναι μια μόνο από τις κινήσεις προσφοράς που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται. Του αξίζουν συγχαρητήρια».