Βαθμολογία

Μένει Βέροια ο Μαλόν, φεύγει ο Ναζλίδης

Για την Παρασκευή (24/6) έχει οριστεί η πρώτη της Βέροιας εν όψει της νέας περιόδου και οι Ημαθιώτες καλούνται αυτές τις μέρες να τρέξουν αρκετά ζητήματα ώστε να έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον τους παίκτες που θέλουν από το περσινό ρόστερ.

Ο Ιβάν Μαλόν είναι ο ένας από τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και τα έχει βρει σε όλα για να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη «Βασίλισσα του Βορρά», ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τόσο με τον Γιώργο Καντιμοίρη, όσο και με τον Αλέξανδρο Βεργώνη.

Από εκεί και πέρα, συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας θα έχει την Πέμπτη (23/6) ο Στέφανος Σιόντης, ενώ εξελίξεις αναμένονται και με τον Θωμά Ναζλίδη. Ο τελευταίος έχει βαρύ συμβόλαιο και εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει έχοντας στα χέρια του αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Την πόρτα της εξόδου θα διαβεί και ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή.

Τέλος, εκτός του Δημήτρη Μαυρία η Βέροια έχει αποκτήσει και τον Γιάννη Χαροντάκη, ο οποίος ήταν στα Τρίκαλα, ενώ βρίσκεται κοντά και στον Χρήστο Μελίσση. Εκτός αυτών, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα πρόσωπα στις προπονήσεις της ομάδας.