Βαθμολογία

Δεν τα παρατά για Καλτσά

Μια πολύ καλή κίνηση θέλει να κάνει στα άκρα ο Πανιώνιος και γι' αυτό εδώ και καιρό δουλεύει αρκετές περιπτώσεις, οι οποίες είναι δύσκολες και απαιτούν χρόνο για τη συγκεκριμένη θέση.

Η μία εξ αυτών είναι ο Νίκος Καλτσάς, η μεταγραφή του οποίου στον Αστέρα Τρίπολης χάλασε. Μόλις έγινε αυτό οι «κυανέρυθροι» κίνησαν ξανά τις διαδικασίες προκειμένου να πείσουν τον παίκτη.

Αυτό είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο 26χρονος είναι εκείνος που κλωτσάει. Αν τελικά καμφθούν οι αντιστάσεις του, τότε στη Νέα Σμύρνη αισιοδοξούν πως η χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό θα βρεθεί.

Από εκεί και πέρα, οι επαφές με τον Ταξιάρχη Φούντα συνεχίζονται. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Ζαμάνης έχουν εκφράσει εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα το ενδιαφέρον τους στον 21χρονο και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να τον ψήνουν. Μπορεί να μην έφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο από τον Πανιώνιο ο παίκτης, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει νερό στο κρασί τους γνωρίζοντας ότι μπορεί να τους βοηθήσει σημαντικά.

a-sports.gr