Βαθμολογία

Συνεχίζει στην Κέρκυρα ο Σπίνουλας

Πολύ κοντά σε άλλη μία μεταγραφή είναι η Κέρκυρα, η οποία έχει μπει δυναμικά στα καλοκαιρινά ψώνια... Οι Φαίακες έχουν αποφασίσει να κλείσουν τα κενά τους και να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα και ο Σπύρος Σπίνουλας αναμένεται να αποτελέσει άλλη μία προσθήκη για εκείνους, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.

Πρόκειται για τον 30χρονο αμυντικό ο οποίος τις δύο σεζόν που πέρασαν ήταν βασικός στον Παναιγιάλειο, με τον οποίο καθεμία χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του 27 ματς και ένα γκολ.

Ο παίκτης ήταν ελεύθερος και ο Μιχάλης Γρηγορίου άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, αυτή θα είναι η πέμπτη μεταγραφή.

Νταβίντ Ναζίμ και Ντένις Επστάιν έχουν ανακοινωθεί, ενώ υπενθυμίζεται πως υπάρχει συμφωνία και με τους Φώτη Γεωργίου και Γιάννη Ζαραδούκα. Οι δυο τους, μάλιστα, αναμένεται να βρεθούν στο νησί εντός των επόμενων ημερών για να υπογράψουν και στη συνέχεια να ανακοινωθεί η απόκτησή τους.