Βαθμολογία

Χαλάει του Καλτσά με Αστέρα

«Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερός» αναφέρει η παροιμία ωστόσο στην περίπτωση του Νίκου Καλτσά και του Αστέρα Τρίπολης αυτό όπως φαίνεται δεν επιβεβαιώνεται. Σε ρόλο …πεθερού ο Γιάννης Αλαφούζος και ενώ οι δύο πλευρές παρουσιαζόταν να τα έχουν βρει σε όλα, φέρεται να μπλόκαρε την μεταγραφή.

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαίωσαν ποτέ την έντονη φημολογία ότι ο Έλληνας επιθετικός ήταν προ των πυλών της Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες η παρέμβαση του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ήταν καταλυτική στο να αποτραπεί η μετακίνηση. Ως γνωστόν οι δύο διοικήσεις δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις και το «τριφύλλι» έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον Καλτσά αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο άλλων δύο ετών.

Οι ΠΑΣ και Πανιώνιος βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων ομάδων που θέλουν τον παίκτη, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του και να τον αποκτήσουν έστω δανεικό. Πάντως ο Καλτσάς είναι εκτός βασικών πλάνων Στραματσόνι και είναι δύσκολο να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ υπό αυτούς τους όρους.