Βαθμολογία

Βράζουν με Τσιλιανίδη στον Πανιώνιο

Λίγες μέρες μετά τον Γιώργο Ζησόπουλο, ο Πανιώνιος χάνει άλλη μία μεταγραφική μονομαχία από αντίπαλό του, αφού ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε σφήνα στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη και θα τον κάνει δικό του. Οι Αρκάδες, μάλιστα, είναι πολύ κοντά και στον Νίκο Καλτσά, έναν ακόμη παίκτη που ήθελαν στη Νέα Σμύρνη.

Στον Πανιώνιο ήταν πολύ δυσαρεστημένοι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην περίπτωση του Τσιλιανίδη, τον οποίο θεωρούσαν... δικό τους παίκτη επί της ουσίας μιας και απέμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

«Τόσες μέρες μιλούσε μαζί μας και με τον προπονητή, ο οποίος του εξηγούσε το πλάνο του και γιατί τον ήθελε. Είχαμε συμφωνήσει σε όλα και τώρα κάνει αυτά;» έλεγαν μεταξύ άλλων οι «κυανέρυθροι».

Από εκεί και πέρα, εντός της εβδομάδας θα αποφασιστεί το πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι πολύ πιθανό να πάει τελικά η ομάδα στην Πολωνία αλλά όχι στο Οπαλένιτσα, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Στον Πανιώνιο κοιτούν κάποιες περιοχές στα ανατολικά της χώρας σε συνδυασμό βέβαια με το τι φιλικά μπορούν να βρουν εκεί.

a-sports.gr