Βαθμολογία

Κονέ: «Δεν ισχύει πως πάω στον Παναθηναϊκό»

Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι Ιταλοί να ανέφεραν πως ο Παναγιώτης Κονέ τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και πως η μεταγραφή του είναι σε πολύ καλό δρόμο, όμως, τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο 28χρονος μέσος αποφάσισε να μιλήσει για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με όσα γράφονται και να βάλει ένα τέλος στην παραφιλολογία τονίζοντας ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ιταλία μέσω δηλώσεών του στην ΕΡΤ. Αναλυτικά όσα είπε:

«Λέγονται πολλά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υποθετικά. Το ότι έχω μία καλή σχέση με τον κύριο Στραματσόνι και ότι μιλάμε, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως προπονητή αλλά ως εκεί.

Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια. Το λάθος έγινε από τα ιταλικά ΜΜΕ. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμάω. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή με την Ουντινέζε

Δεν υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Καλώς ή κακώς αγωνίζομαι στην Ιταλία και έχω βελτιωθεί. Εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θα συνεχίσω να το κάνω εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί με μένα. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε είναι δύσκολο να μην με είχαν ενημερώσει.

Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός».