Βαθμολογία

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ την Πέμπτη (16/6), επισημαίνοντας ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεπέρασε τα ανεκτά όρια με τις συνεχιζόμενες εναντίον της επιθέσεις, κατηγορώντας τον παράλληλα για άνευ όρων κατασυκοφάντηση, ο Σταύρος Κοντονής επανήλθε με νέα ανακοίνωση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίθεση που εξαπολύει κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης...».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Δεν δικαιούνται να κάνουν μαθήματα ήθους, ευγένειας και συμπεριφοράς, και πολύ περισσότερο να απειλούν δήθεν, κάποιοι που έχουν μετατρέψει σε δεύτερο σπίτι τους τα ανακριτικά γραφεία και τις δικαστικές αίθουσες και έχει επιστρατευθεί, για όσα κατηγορούνται ότι έχουν πράξει, σχεδόν το σύνολο του ποινικού κώδικα.

Μήπως θα ήθελαν επίσης οι δήθεν προσβεβλημένοι να μας πουν, αφού είναι τόσο αδιάφθοροι και εύθικτοι, για ποιο λόγο ανθίστανται με τόση μανία, καθημερινά στη διεθνή προσπάθεια δημιουργίας του νέου κώδικα δεοντολογίας της ΕΠΟ και την επιβολή διαφάνειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο;».