Βαθμολογία

Ματιές σε Ζάιρο από ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που κοιτούν στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθώντας να κάνουν το καλύτερο δυνατό και να ανεβεί επίπεδο η ομάδα δεδομένου ότι οριστικά πλέον θα παίξει και στην Ευρώπη.

Μία εξ αυτών που συζητιέται μεταξύ των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι του Ζάιρο, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Οι Ηπειρώτες θέλουν εξτρέμ και γι' αυτό έχουν κοιτάξει και την περίπτωση του Βραζιλιάνου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ρίξει το βάρος στις μεταγραφές και θα ασχοληθεί στην πορεία με τις αποδεσμεύσεις. Έτσι η περίπτωσή του θα χρειαστεί χρόνο, αλλά εννοείται πως δεν είναι και εύκολη.

Όσο για το κασέ του, λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων αλλά και της επιθυμίας του ΠΑΟΚ να τον ξεφορτωθεί, είναι αρκετά πιθανό να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό του συμβολαίου του.

Παρεμπιπτόντως, ακούστηκε και το όνομα του Τέρι Άντονις, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης δεν ενθουσιάζει τον ΠΑΣ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να τον δώσουν και γι' αυτό τον προτείνουν σε κάθε ομάδα με την οποία έχουν καλή επαφή, όμως, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν ψάχνει παίκτη σε αυτή τη θέση.

Τέλος, για τρίτη ημέρα προπονείται με τον ΠΑΣ ο Ντούσαν Στέβιτς. Τα πρώτα δείγματα, πάντως, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι με τον 21χρονο Σέρβο να μην έχει ενθουσιάσει με την παρουσία του. Αν δεν αλλάξει κάτι εντός των ημερών, τότε θα είναι δύσκολο να αποκτηθεί.

a-sports.gr