Βαθμολογία

Ντομίνγκεζ: «Νέοι στόχοι, νέα ρεκόρ»

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ βρέθηκε την Παρασκευή (17/6) στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά, αναφέρθηκε στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργεντινός άσος δήλωσε έτοιμος για ακόμη περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ αναφορικά με τη νέα φανέλα σχολίασε: «Υπάρχει νέα φανέλα, νέοι στόχοι και πολλές φιλοδοξίες».

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πάρα πολλή όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ερωτηθείς ποιό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει προς τον κόσμο είπε: «Όπως πάντα, το μήνυμα προς τον κόσμο, είναι ένα ευχαριστώ γιατί πάντα είναι δίπλα μας και μας υποστηρίζουν. Από την πλευρά μας λέμε στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να δώσουμε το 100%».

Τέλος, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν η νέα φανέλα μπορεί να συνδυαστεί με νέα ρεκόρ, σημείωσε: «Φυσικά. Μακάρι να ξεπεράσουμε τα ρεκόρ μας. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε σ' αυτά που κάναμε ήδη. Θέλουμε πολλά περισσότερα πράγματα και αν γίνεται περισσότερα στην Ευρώπη».