Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Κολοβό η Μαλίν

Με το ένα πόδι εκτός Ολυμπιακού ήταν ο Δημήτρης Κολοβός πριν καν τελειώσει η σεζόν που μας πέρασε κι εδώ και μέρες είχε κλειδώσει και ο προορισμός... Το μόνο που έμενε να φανεί ήταν σε ποια ομάδα από το Βέλγιο θα πήγαινε, δεδομένου ότι υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές.

Τελικά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαλίν, στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Δημήτρης Κολοβός ήρθε από τον Ολυμπιακό. Ο 23άχρονος άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό, ενώ διαπραγματεύτηκε ακόμα και την αγορά του. Ο Κολοβός παίζει μέσος και δεν διστάζει να δοκιμάσει τα πόδια του, ενώ έχει παίξει και στην εθνική Ελλάδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο facebook ανέβασε φωτογραφία και ο νέος εκπρόσωπός του (σ.σ. προηγουμένως είχε τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο) Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος έγραψε: «Με έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες της γενιάς του σε έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του Βελγίου».