Βαθμολογία

Ανοιχτό του Φυτανίδη στον Ατρόμητο

Ικανή να φέρει... ανακατατάξεις στον Ατρόμητο δείχνει η μεταγραφή του Γιώργου Ζησόπουλου. Ο 32χρονος αποκτήθηκε κυρίως για το κέντρο της άμυνας, στο οποίο υπάρχει και ο Νίκος Λαζαρίδης από τη στιγμή που ανανέωσε.

Έτσι δεν αποκλείεται ο Σωκράτης Φυτανίδης να αποχωρήσει. Ούτως ή άλλως ο παίκτης έχει δεχτεί κρούσεις από Κύπρο και Ισραήλ και το σκέφτεται, τη στιγμή που οι Περιστεριώτες δεν έχουν λάβει απάντηση για το αν δέχεται μείωση αποδοχών.

Υπενθυμίζεται πως από τη στιγμή που χάθηκε η Ευρώπη, η τακτική του Ατρομήτου είναι να ρίξει το μπάτζετ έχοντας ενημερώσει πως οι παίκτες θα πάρουν όλο το ποσό του συμβολαίου τους σε περίπτωση που η ομάδα τερματίσει μέσα στην πεντάδα ή κατακτήσει το Κύπελλο.

Τέλος, μετά τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ ενημέρωσε πως έκλεισε φιλικό και με τον ΠΑΟΚ στις 10 Αυγούστου, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ένα ακόμη πολύ δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2016-17 οριστικοποιήθηκε σήμερα.

Αντίπαλος μας θα είναι ο ΠΑΟΚ, η δεύτερη ελληνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πριν από τη φάση των play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Η φιλική αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου στις 10 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι στις 20 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο γήπεδο Περιστερίου».