Βαθμολογία

Τίτλοι τέλους για Φουστέρ

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Νταβίντ Φουστέρ. Έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στους «ερυθρόλευκους» ο Ισπανός άσος, ο οποίος είχε αποκτηθεί το 2010 από τη Βιγιαρεάλ, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το ρόστερ. Με ανακοίνωσή της την Τετάρτη (15/6) η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του 34χρονου παίκτη και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο, τον οποίο και υπηρέτησε, όπως σημείωσε, σαν καλός στρατιώτης, τιμώντας την σημαία και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο. Υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια, σαν καλός στρατιώτης, την ερυθρόλευκη σημαία και τίμησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας μας. Οι ευχές μας για επιτυχία στη συνέχεια της ζωής και της καριέρας του θα τον συνοδεύουν».

Φέτος ο Φουστέρ κατέγραψε 10 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στη Σούπερ Λίγκα και 7 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ στο Κύπελλο, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε 46 τέρματα και 26 ασίστ σε 169 εμφανίσεις.