Βαθμολογία

Κάμπος: «Πιο διάσημοι από μένα οι φίλοι του ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, έκανε την Τρίτη (14/6) ο Αγκολέζος επιθετικός Τζαλμά Κάμπος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ και  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον κόσμο του «δικεφάλου», τονίζοντας ότι είναι πολύ διάσημοι, «περισσότερο και από εμένα», όπως τόνισε. Παράλληλα ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ασπρόμαυρους».

Για την πρώτη εικόνα από τον ΠΑΟΚ: «Εντυπωσιάστηκα. Ήξερα ότι είναι ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα, αλλά δεν το φανταζόμουν όπως το βλέπω τώρα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις πληροφορίες που πήρε πριν να υπογράψει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν δύσκολο να βρω πληροφορίες για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Μίλησα με κάποιους παίκτες όπως ο Γκέκας και ο Ιτάνζ, που έχει παίξει στον ΠΑΟΚ, καθώς και με τον Δημητριάδη με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Γκεντσλερμπιρλιγκί. Μου είπαν μόνο καλά πράγματα για την ομάδα και το μέγεθος της και όχι έχει πάντα υψηλούς στόχους. Δε δυσκολεύτηκα να βρω πληροφορίες για το σύλλογο και τις φιλοδοξίες του».

Για τα όνειρά του με τον ΠΑΟΚ: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρήκαν τις λύσεις και με έφεραν εδώ. Ευχαριστώ το σύλλογο που πίστεψε στην ποιότητά μου και θέλω να ανταποδώσω όλες τις προσπάθειες που έκαναν για να με φέρουν εδώ αλλά και να προσφέρω στο λαό της ομάδας. Οι στόχοι μου σίγουρα, αν και είναι νωρίς, είναι να κερδίσω συνεχώς και βήμα-βήμα, όλα είναι πιθανά».

Για το μήνυμά του στον κόσμο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα τους γνωρίσω. Είναι πολύ διάσημοι. Πιο διάσημοι από μένα! Θέλω να τους γνωρίσω».