Βαθμολογία

Κλειδώνει η παραμονή του Αργυρόπουλου

Μόνο ένας παίκτης είχε μείνει μετέωρος από αυτούς που έκριναν στον Πανιώνιο σκόπιμο να κρατήσουν και αυτός είναι ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, η υπόθεση του οποίου θα τελειώσει την Τετάρτη (15/6).

Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε να σταματήσει για λίγο τις διακοπές του προκειμένου να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να συζητήσει το θέμα της παραμονής του.

Από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, το θέμα είναι περισσότερο διαδικαστικό. «Την Τετάρτη τελειώνει αυτό» έλεγε χαρακτηριστικά υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την ανανέωση του συμβολαίου του 26χρονου.

Από εκεί και πέρα, σε ρυθμούς Γιώργου Ζησόπουλου κινούνται στη Νέα Σμύρνη μεταγραφικά με τον 32χρονο στόπερ να έχει προθεσμία να απαντήσει έως την Τρίτη (14/6) στην πρόταση που του έγινε.

Όπως έχουμε ενημερώσει, ο παίκτης έκανε διακοπές και στην τελευταία του επαφή με τους «κυανέρυθρους», ξεκαθάρισε ότι στις αρχές της εβδομάδας θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

a-sports.gr