Βαθμολογία

Παρελθόν ο Πράνιτς από Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Πράνιτς, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω facebook την Παρασκευή (10/6). Ο Κροάτης με μια συγκινητική δήλωσή του, ανέλυσε τα δεδομένα που οδήγησαν στην αποχώρησή του, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» του πρότειναν επέκταση, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε. Παράλληλα ευχαρίστησε άπαντες για όσα πέρασε αυτά τα χρόνια στο «τριφύλλι». Αναλυτικά το μήνυμά του στο Facebook:

«Μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, 108 παιχνίδια και 8.367 λεπτά συμμετοχής, φτάσαμε στο τέλος του ταξιδιού. Μου προτάθηκε επέκταση ενός έτους, αλλά αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να φύγω. Σε αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, πρέπει να διαλέξω τι είναι καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου. Πάθος! Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη για να περιγράψω τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό το "πάθος" θα ήταν η πιο κατάλληλη.

Παθιασμένοι άνθρωποι, παθιασμένοι οπαδοί, παθιασμένοι αντίπαλοι, πάθος για το ποδόσφαιρο και πάθος για τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι και δικό μου πάθος. Αγαπώ το κλαμπ, αγαπώ την πόλη, άρα δεν είναι αποχαιρετισμός είναι… θα τα πούμε σύντομα. Σε ευχαριστώ Παναθηναϊκέ!».