Βαθμολογία

Μελισσανίδης: «Στόχος μας το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια»

Στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας «Praktoreio-sport.gr» του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, παραβρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την Πέμπτη (9/6) και με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο εξωδιοικητικός ηγέτης της Ένωσης αναφερόμενος στο νέο εγχείρημα του εθνικού πρακτορείου ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε πως θα πρόκειται για είναι πραγματικά αθλητικό σάιτ και όχι οπαδικό.

«Ελπίζω και πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή που πέρασε. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι σήμερα η ΑΕΚ είναι ένα υγιές και καθαρό κλαμπ. Θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να ξαναβρεί τη θέση που αξίζει. Στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: να φτιάξουμε το γήπεδο μας στη Νεά Φιλαδέλφεια», ανέφερε σχετικά.

Για το «praktoreio-sport» είπε: «Τις εντυπώσεις θα τις δούμε αφού το σάιτ θα είναι στον αέρα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην καινούρια σελίδα. Ειλικρινά πιστεύω ότι το Αθηναϊκό Πρακτορείο με αυτό το νέο δημιούργημα που κάνει, θα είναι πραγματικά ένα αθλητικό σάιτ και όχι οπαδικό. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά θα πετύχει αυτή η προσπάθεια».