Βαθμολογία

Επιμένει η Τσίβας για Πουλίδο

Η Τσίβας θέλει να κάνει δικό της τον Άλαν Πουλίδο και το δείχνει. Ο διευθύνων σύμβουλος της μεξικανικής ομάδας, Χοσέ Λουίς Ιγκέρα, αποκάλυψε την Πέμπτη (9/6) ότι επετεύχθη συμφωνία με την Τίγκρες (πρώην ομάδα του Μεξικανού) και πλέον απομένει να βρεθεί λύση με τον Ολυμπιακό.

«Η Τίγκρες ήταν συνεργάσιμη, τα βρήκαμε στην διαδικασία των draft και πλέον από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο (σ.σ. Τσίβας και Τίγκρες). Αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να συμφωνήσουμε με την ελληνική ομάδα.

Θα το προσπαθήσουμε για μια τελευταία φορά, δεν είναι εύκολο να πάμε στην Ελλάδα και να βρούμε μια λύση που θα είναι η καλύτερη για εμάς, τον Πουλίδο και την Τίγκρες», τόνισε αρχικά ο Χοσέ Λουίς Ιγκέρα και συμπλήρωσε: «Αυτή τη φορά έχουμε περισσότερα στοιχεία επάνω στα οποία μπορούμε να διαπραγματευτούμε, η Τίγκρες συνεργάστηκε... Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις και όσα περικλείουν. Και το θέμα μας δεν είναι οικονομικό».

Η Τσίβας φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να στείλει ανθρώπους της στην Ελλάδα για να μιλήσουν με τους «ερυθρόλευκους».