Βαθμολογία

Αποκαλύψεις Σπανού στην εκδήλωση για τα διαρκείας

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Σπανός με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (8/6) στο περιθώριο εκδήλωσης για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε τόσο στις αποχωρήσεις όσο και στις προσθήκες της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, πέρα από την αποκάλυψη ότι υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, απάντησε και για το θέμα του Κιβρακίδη τον οποίο θέλει να αγοράσει ο Παναθηναϊκός και υποστήριξε πως υπάρχει στασιμότητα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός:

Για την εκδήλωση: «Αυτή η ομάδα εκφράζει το αθλητικό DNA της πόλης, έχει δώσει πολλές χαρές στην πόλη και αξίζει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις, να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο, να ξέρουμε τι ζητάει, να είμαστε δίπλα του και σιγά-σιγά όλοι μαζί να προσπαθούμε για το ιδεώδες του Ατρομήτου».

Για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας: «Έχουμε δείξει χρόνια ότι σεβόμαστε τον κόσμο, αντιλαμβανόμαστε την οικονομική κρίση και ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές δυσκολίες, αλλά προσαρμόζουμε τα εισιτήρια μ' ένα πολύ χαμηλό κόστος, ώστε ο κόσμος να μπορεί να είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ατρόμητο και να ξεσκάει κιόλας γιατί το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία».

Για το αν πιστεύει σε καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν: «Σίγουρα. Παρ' όλο που ήταν μία μέτρια χρονιά για την ομάδα, βρεθήκαμε έναν πόντο μακριά από τα πλέι οφ. Βρεθήκαμε ένα λεπτό μακριά από τον τελικό Κυπέλλου, δηλαδή υπήρχαν οι πιθανότητες να πάμε σε μια παράταση και να περάσουμε στον τελικό. Ήταν μία μέτρια χρονιά για μας, όμως ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός, θα συνεχίσει να συγκαταλέγεται στις σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και είμαι αισιόδοξος ότι την καινούρια χρονιά θα παρουσιάσουμε μία ομάδα, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρνει και καλά αποτελέσματα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν: «Εκπλήξεις και μεγάλα πράγματα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε. Έχουμε σαν γνώμονα η ομάδα να είναι οικονομικά αυτάρκης, να έχει νοικοκυριό και να φτάνουν τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις, υπάρχει ένας κορμός από καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε δίπλα μας. Την προηγούμενη χρονιά, όχι μόνο το γήπεδο του Ατρομήτου, όλα τα γήπεδα της χώρας νομίζω είχαν θέμα με την προσέλευση του κόσμου. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Ο κόσμος δίνει αυτή την ώθηση την ψυχολογική που χρειάζεται η ομάδα, αλλά δίνει και την ώθηση σ' εμάς και την ενέργεια να τρέχουμε και να πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα για την ομάδα. Οπότε είναι απαραίτητο να είναι δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη στα θέματα των Κιβρακίδη και Μπάρκα: «Στο θέμα του Κιβρακίδη υπάρχει στασιμότητα. Στο θέμα του Μπάρκα να σας δώσω είδησης ότι υπάρχει σημερινή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ».