Βαθμολογία

Και τώρα μπαράζ…

Σ' ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με την σκέψη στα παιχνίδια μπαράζ που θα δώσουν άνοδο, ο Ιπποκράτης κέρδισε μέσα στην Ελάτεια την τοπική ομάδα με σκορ 2-6.

Βρέθηκε να χάνει στο 3' με σουτ του Ζάρα (1-0). Ισοφάρισε στο 7' ο Βαγγέλης Κουτσιμάνης, στο 12' έχασε πέναλτι ο Βαλάντης Τσιάμης (το κέρδισε ο ίδιος, σημάδεψε δοκάρι), το 1 - 2 στο 25' ο Βαγγέλης Κουτσιμάνης και το 1 - 3 στο 38' με κεφαλιά ο Κώστας Μονάντερος, ενώ στο 45' είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ ο Κώστας Κατσογιάννης . Στο 65’ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65’ με σουτ του Σολωμού (2-3).

Ακολούθησαν δυο συνεχόμενα γκολ από τον Γιώργο Μπασιάκο (2-4 και 2-5), και ο Κώστας Μονάντερος έγραψε το τελικό 2-6. Για τους γηπεδούχους έχασαν ευκαιρίες οι Κολώνας και Ζάρας.

*Με τη νέα χρονιά αναλαμβάνει προπονητής στην Θύελλα Ελάτειας ο Στέλιος Παπαδόντας με νέα παιδιά και μεταγραφές θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Θύελλα Ελάτειας (Θεόδωρος Σολωμός): Κωστής, Σολωμός, Δήμου, Κολούσιος, Κοντογιάννης, Γκογκότης, Ζάρας, Γκακοβής, Κολώνας, Μουστάκας, Καραγιώργος (60’ Βούλγαρης).

Α.Ο.Ι. ( Χρήστος Τασιούλης): Σαλοκανάς Χ., Τζήκας (55' Κώτσιας), Κατσογιάννης, Βαλδούμας, Κολοβός, Κοντογιώργος, Τσιάμης (59' Μικερτζής), Νταμπαλέτσιος (66' Τσαναμέντι), Μονάντερος, Κουτσιμάνης, Μπασιάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Τζιόλας, Ρουπέλας.