Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Άνοδος για τα Πλατανούλια!

Δείτε αναλυτικά μέσα από το athleticlarissa.gr τα ρεπορτάζ των τριών αγώνων της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) που έγιναν το Σάββατο (26/3).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκη και άνοδος για τα Πλατανούλια επί του Προμηθέα. Τρίποντο με μεγάλο σκορ για το Λιβάδι επί του Πυθίου και νίκη για την Βαλανίδα επί της Λάρισας 88’.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Ολυμπος Πυθίου  5 – 0

Εύκολη νίκη για το Λιβάδι απέναντι στο Πύθιο. Στο 30’ ο Μεταξιώτης με κεφαλιά το 1-0, στο 50’ ο Καρράς με σουτ έξω από την περιοχή το 2-0, στο 55’ ο Μπίσμπας με πλασέ το 3-0. Στο 70’ ο Καψάλης τετ α τετ και 4-0 και στο 85’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ το τελικό 5-0.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Μπατζάκης, Δαμαλής (60’ Ντάμπος), Μπίσμπας, Τζημαγιώργης, Γκαβοτάσιος, Καψάλης (75’ Καρανίκας Π.), Μεταξιώτης, Χαλκιάς (50’ Φτεργιώτης), Καρράς, Γκρίζος.

Ολυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης, Λιόνας (65’ Κατσιαμήτας Ε.), Γκαβαλιάγκας, Σπάχος, Κατσιαμήτας Γ., Μανίκας, Παβιώτης, Καϊμακάμης, Τσαούσης, Μπουζούκης (75’ Ευθυμίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Νάκας, Πάσχος, Δήμου.

Δόξα Βαλανίδας - Λάρισα 88 Σ Φ 2 – 1

Η Δόξα Βαλανίδας κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Λάρισα 88’. Στο 25’ ο Ζουρλαδάνης ύστερα από κάθετη πάσα του Παζάρα Γ. με διαγώνιο σουτ στην κίνησε έκανε το 1-0. Στο 35’ ο Κων/νου Β. με ωραία κεφαλιά το 1-1.

Στο 72’ ο Αγγελόπουλος με διαγώνιο σουτ το τελικό 2-1. Για τους γηπεδούχους. Στο 15’ ο Παζάρας Γ. είχε κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παζάρας Α. δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18’ ο Ζουρλαδάνης είχε μια καλή κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους είχαν οι Αγγελόπουλος, Ζουρλαδάνης, Ζάχος και Παζάρας.

Για τους φιλοξενούμενους στο 46’ ο Κων/νου Β. είχε δοκάρι και στο 50’ ο Κων/νου Γ. έχασε τετ α τετ. Έχασαν ευκαιρίες οι Μακρής, Ναουμίδης, Κων/νου Β. και Λέτσιος.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Ταλιός, Δαούλας, Βελώνης, Καστάμης,, Μουταφίδης, Ευαγγέλου, Μουσιός  Δ. (46’ Θάνος), Παζάρας Γ., Παζάρας Α. (65’ Ζάχου), Ζουρλαδάνης, Κωστάκης (70’ Αγγελόπουλος).

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Κόντης): Γαρυφαλλόπουλος, Γαλατσίδας, Σδράλης, Ψωμιάδης, Ναστούδης, Ντάμαλης, Αδαμούλης, Κων/νου Γ. (50’ Μήτρου), Κων/νου Β., Λέτσιος, Μακρής (65’ Σκουλίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Σούλης, Γούλας.

Ηρακλής Πλατανουλιών - Προμηθέας Αε Λάρισας  6 – 0

Εξάρα και άνοδος για τον Ηρακλή Πλατανουλίων μετά τη νίκη του επί του Προμηθέα. Στο 5’ ο Άλμπαν με κεφαλιά το 1-0, στο 13’ ο Ζαμπόγιας με πλασέ το 2-0, στο 20’ ο Λάζος Β. με σουτ το 3-0, στο 53’ πέναλτι κέρδισε ο Λάζος Β., εκτέλεσε ο Άλμπαν και 4-0.

Ο Λάζος Β. με σουτ το 5-0 στο 65’ και ο ίδιος παίκτης στο 72’ με πλασέ το τελικό 6-0. Για τους φιλοξενούμενους στο 40’ σουτ καλό του Σιδέρη πέρασε άουτ καις το 84’ ο Καραχάλιος έσπασε το τεχνικό οφσάιντ βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου Αν., Λάζος Γ. (55’ Πασάλογλου Γ.), Παπαλέξης, Λάζος Α., Καρκατζιάς, Κωστίμπας, Λάζος Β., Τσοπάνογλου, Άλμπαν, Ζαμπόγιας (55’ Κατσής), Γκανάτσιος (46’ Γκερίνι).

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λούτσος): Λουκανίκας, Χριπάτσιος, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Αλίου, Μαχούχας (82’ Μπορδόχας), Καργιώτης, Κίτσας, Μάλλιος (68’ Ζαρκάδας), Σιδέρης (60’ Σπανούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκη, Μπίμπη, Ραμάϊ.