Βαθμολογία

«Καθάρισε» με Αραβίδη ο Πανιώνιος

Το χέρι στην τσέπη υποχρεώθηκε να βάλει την Τρίτη (8/3) ο Πανιώνιος, προκειμένου να τακτοποιήσει τη ληξιπρόθεσμη οφειλή στον Χρήστο Αραβίδη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 43.000 ευρώ μαζί με τους τόκους εντός τριών εργάσιμων ημερών στον επιθετικό της ΑΕΚ, αλλιώς θα υπήρχε κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα.

Από τους «κυανέρυθρους» έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε να έρθουν οι δύο πλευρές σε διακανονισμό. Προτάθηκαν διάφοροι τρόποι πληρωμής στον 29χρονο, αλλά εκείνος ήταν αδιάλλακτος και ζητούσε να του δοθούν μετρητοίς τα χρήματα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτό προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στην Πλατεία, αλλά όχι και έκπληξη. Μπορεί όσο ήταν στον Πανιώνιο να μην είχε δώσει δικαιώματα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας το συνδέουν με το πού αγωνίζεται πλέον ο διεθνής φορ... Να σημειωθεί ότι σαφώς και διαταράσσεται ο οικονομικός προγραμματισμός από αυτό το απρόοπτο, αλλά οι διοικούντες ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στις πληρωμές ποδοσφαιριστών και προσωπικού.

Η ουσία, πάντως, είναι ότι ο Πανιώνιος «καθάρισε» από αυτήν την υπόθεση και, πλέον, αφοσιώνεται στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Όσο για τον Τζανδάρη, δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και είναι αμφίβολος για το ματς με την Ξάνθη.

a-sports.gr