Βαθμολογία

«Όταν δεν υπάρχει κίνητρο, είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι»

Ο Νίκος Καραγεωργίου υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να αγωνίζεται κάποιος όταν δεν υπάρχει κίνητρο. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (6/3) ματς με την Ξάνθη, ο τεχνικός της Καλλονής τόνισε ότι με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν έμεινε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ενώ παραδέχθηκε ότι μόνο με θαύμα θα σωθεί η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Καραγεωργίου: «Έγινε ένα παιχνίδι δυναμικό, όχι τόσο ποιοτικό και τεχνικό. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν. Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο σε μεγαλύτερα διαστήματα. Ο τερματοφύλακάς μας ενήργησε σωστά. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Τη νίκη έπρεπε να πάρουμε εμείς, αλλά και η Ξάνθη.

Αν υπήρχε χρόνος, θα μπορούσε η δυναμική που έχουμε να μας δώσει τις προϋποθέσεις να σωθούμε. Τώρα ένα θαύμα απομένει. Συγχαρητήρια στους αθλητές. Όταν δεν υπάρχει κίνητρο, είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι, να ανταποκρίνεσαι, να πιέζεις τον εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι άτυχοι που δεν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια πιο νωρίς».