Βαθμολογία

Δέλλας: «Να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες»

Μπορεί στο Κύπελλο να τον απέκλεισε, όμως, το βράδυ της Κυριακής (6/3) ο Ατρόμητος δεν έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό και ηττήθηκε με 2-0 στη Λεωφόρο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να κάνει γκολ τις φάσεις που δημιούργησε και τόνισε ότι οι παίκτες του προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο και το πληρώσαμε με την πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δυστυχώς όμως δεν μπήκε το γκολ...

Πάνω που ελέγχαμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι τελείωσε στην κόντρα επίθεση για το 2-0. Τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες. Θα πρέπει γι' ακόμα μια φορά τις ευκαιρίες που κάνουμε ειδικά απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, να τις εκμεταλλευόμαστε. Αν δεν κάνεις γκολ, είναι μοιραίο να χάνεις το παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα του επηρεάστηκε από τη ματαίωση του Κυπέλλου σχολίασε: «Δεν μας επηρέασε η αναβολή του Κυπέλλου. Είναι όμως λυπηρό που δεν θα παίξουμε στο Κύπελλο γιατί το είχαμε θέσει ως στόχο».