Βαθμολογία

Στραματσιόνι: «Ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό»

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (6/3) κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου με 2-0 σε ένα ματς που ήλεγχε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αντρέα Στραματσιόνι δήλωσε ότι έκανε αλλαγές προκειμένου να είναι πιο επιθετική η ομάδα του, αναφέρθηκε στο ντέρμπι που ακολουθεί και στον Λέτο. Αναλυτικά:

Για το τι κρατάει από τη νίκη: «Πρώτα απ' όλα είναι καλός ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα μετά την ήττα από ΑΕΚ. Επίσης αποφάσισα μετά από τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ν' αλλάξω το σύστημα της ομάδας ώστε να γίνουμε πιο επιθετικοί.

Με βάση τους υπάρχοντες τους επιθετικογενείς παίκτες, αν αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει τα πλάνα του: «Κατά την άποψη μου ένας σωστός προπονητής πρέπει να χρησιμοποιεί τους καλύτερους παίκτες. Γι' αυτό προτίμησα να κάνω καλύτερο το παιχνίδι της ομάδας, ώστε να φανούν καλύτερα και στον αγωνιστικό χώρο. Είπα στους παίκτες πως σήμερα θα παίξουμε επιθετικά, αλλά αυτό θα γίνει αν υπάρξουν θυσίες και από σας. Ο “Βίγια” ο Καλτσάς και ο Βλαχοδήμος έκαναν πολύ καλό ματς σήμερα».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για το παιχνίδι της χρονιάς, αφού δεν παίξαμε το αντίστοιχο στην έδρα μας.

Για τον Λέτο: «Το πρώτο διάστημα θέλω να τον δω να συνεργάζεται με τον επιθετικό και θέλω να τον χρησιμοποιήσω σαν 9μισαρι για να δω και τη φυσική του κατάσταση. Τα παιχνίδια έχουν τη δική τους ιστορία. Γι' αυτό προτίμησα να βάλω ένα διαφορετικό παίκτη σε σχέση με τον Βιγιαφάνιες, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει και τον επιθετικό (Μπεργκ). Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες μετά το γκολ και η είσοδος του Λέτο, διαφοροποίησε την κατάσταση».

Για το πού θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά σήμερα το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Από σήμερα έχουμε μπροστά μας μέρες για να προετοιμαστούμε καλύτερα και να φανούμε έτοιμοι για το ματς που ακολουθεί».