Βαθμολογία

Πουλίδο: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου...»

Το πρόσφατο ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για τον Ολυμπιακό, με τον Άλαν Πουλίδο να δηλώνει ότι φοβήθηκε ύστερα από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα. Παράλληλα, ο Μεξικανός φορ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι δεν είχε βιώσει ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα του ανάλογες καταστάσεις.

«Ήταν μία περίεργη στιγμή. Κάτι παρόμοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ στην επαγγελματική μου καριέρα. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα, γιατί είναι κάτι που σου εφιστά την προσοχή, είναι κάτι που όταν συμβαίνει για πρώτη φορά γύρω σου, σε τρομάζει, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Πουλίδο στη Νοva. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για το πώς ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια μετά τη διακοπή και τι συζητούσαν οι παίκτες: «Ήμασταν πολύ ήρεμοι. Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα, όπως κάνουμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι συνεχίσαμε να είμαστε και μέσα στα αποδυτήρια, προστατεύαμε ο ένας τον άλλον, ήμασταν ήρεμοι, αλλά ήταν μία κατάσταση που λίγο-πολύ τρόμαξε όλη την ομάδα».

Για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας: «Αυτή είναι μία απόφαση που θα την πάρουν οι αρμόδιοι. Εκείνοι λαμβάνουν τις αποφάσεις και τα μέτρα. Εγώ και η ομάδα μου συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σαν να παίζαμε αύριο και έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αυτό είναι κάτι που δεν με αφορά, εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο καλά».

Για το ποιο είναι το κίνητρο των παικτών του Ολυμπιακού στις εναπομείνασες αγωνιστικές μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το κίνητρο είναι πάντα το ίδιο. Η ομάδα πρέπει να παίζει καλά και να κερδίζει. Εγώ προπονούμαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανυπομονώ να μου δίνεται η ευκαιρία να βάζω πολλά γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό είναι το κίνητρό μου, πάντα αυτό σκέφτομαι, ότι θέλω να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα παιχνίδια, να παίρνω μέρος και να βοηθάω την ομάδα και να κρατάω ψηλά το επίπεδό μου».