Βαθμολογία

Δυσαρέσκεια, αλλά και επαφές στον Παναθηναϊκό

Προσεκτικά παρακολούθησε ο Παναθηναϊκός τα όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι ο διαιτητής Παπάς έδρασε διαφορετικά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση από ό,τι στο ντέρμπι των ίδιων με τον Ολυμπιακό, το οποίο αποφάσισε να μην ξεκινήσει.

Όπως έλεγαν, τότε πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση για μία φωτοβολίδα που βρήκε στο πόδι τον Φινμπόγκασον, ενώ αντίθετα στην Τούμπα έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει το ματς, αν και είχε διακοπεί δύο φορές.

Μάλιστα, έκαναν λόγο για «ύποπτη διαφορά στάσης», ενώ ανάλογη δυσαρέσκεια εξέφρασαν και για τον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι στη Λεωφόρο είχε εξ αρχής πρόθεση να μην γίνει το ματς, σε αντίθεση με το ματς Κυπέλλου.

Από το «τριφύλλι» επιρρίπτουν ευθύνες και στις ΕΠΟ και ΚΕΔ για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή, χαρακτηρίζοντας παράλληλα και έκθετο τον Σταύρο Κοντονή.

Παράλληλα, φέρονται να βρίσκονται σε επαφή με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξει συστράτευση, αφού έχουν εκφράσει ανάλογα παράπονα για το πώς έχει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.