Βαθμολογία

Καραπαπάς: «Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε...»

Ιδιαίτερα επικριτικός προς την πλευρά του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς λίγες ώρες μετά τα επεισόδια που έφεραν τη διακοπή στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας.

Με ανάρτησή του στο facebook, λοιπόν, ο Κ. Καραπαπάς περιέγραψε με μελανά χρώματα όσα συνάντησε η «ερυθρόλευκη» αποστολή εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του και προς τον ΟΤΕ ΤV σχετικά με τη φάση του πέναλτι που ζήτησαν οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά: «Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε. Ένα παιχνίδι για 0-5 το πήγαν πάλι στη μιζέρια. Περιμένουμε να μας πουν για τα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος, για τις υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι εκκλησία, για τα κουτσαβάκια που πήγαν να προσβάλουν τον προπονητή μας στην συνέντευξη Τύπου αλλά σε μας αυτά δεν περνάνε.

Περιμένουμε να μας πουν για τις φωτοβολίδες που έπεφταν ασταμάτητα, για τα δακρυγόνα και τους "αιχμαλώτους" οπαδούς μέσα στα αποδυτήριά μας. Αυτή ήταν η φιλοξενία τους. Να μας πουν για τη διακοπή του αγώνα που δεν έγινε γιατί εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είπαμε να παίξουμε. Να μας πει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξανάδειξε το πρώτο ριπλέι στη θέση του Καπίνο που φαίνεται ότι βρίσκει μπάλα και μετά αυτή χτυπάει στο χέρι του Μακ. Χαιρετίσματα λοιπόν στους πικραμένους... Προχωράμε».