Βαθμολογία

Δέλλας: «Να κρατήσουμε αυτή την εικόνα»

Μία από τις πιο εύκολες φετινές νίκες του έστω κι αν ήρθε με 1-0, πήρε το βράδυ της Δευτέρας (29/2) ο Ατρομήτος, ο οποίος δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον Ηρακλή.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας εξέφρασε την ικανοποίησή του, αναφέρθηκε στο ματς του Κυπέλλου που ακολουθεί με την ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στην αδυναμία των Περιστεριωτών να πετυχαίνουν εύκολα γκολ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μια νίκη που την χρειαζόμασταν. Με χαροποιεί η συνολική μας εικόνα. Το σκορ μας αδικεί. Αλλά ο στόχος επετεύχθη πήραμε το τρίποντο και παίξαμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Η εβδομάδα είναι δύσκολη με τρία παιχνίδια απαιτητικά.

Εχουμε την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και αφού τελειώσαμε αυτό καλά όπως θέλαμε συγκεντρωνόμαστε σε αυτό της Πέμπτης. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εύχομαι να κρατήσουμε την εικόνα αυτή και για τα επόμενα παιχνίδια.

Θεωρώ τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν είχαμε το εύκολο γκολ. Θα είχαμε άλλη ψυχολογία και περισσότερους βαθμούς. Εγώ πάντα ψάχνω βελτίωση και πάντα θα κοιτάω πως θα γίνουμε καλύτεροι. Κρατάω τη θέληση των παιδιών.

Η βαθμολογία έτσι όπως είναι νομίζω με δυο νίκες φτάνεις κοντά στην πεντάδα. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι γιατί αν κάνουμε μακροπρόσθεσμους στόχους δεν πετυχαίνουμε τίποτα. Εχουμε την πρόκληση του Κυπέλλου και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».