Βαθμολογία

«Μήπως έπρεπε να τον έχουμε πουλήσει;»

Δεν ήταν κρυφός στον Πανιώνιο ο προβληματισμός για τον Δελφάκη. Οι παίκτες είχαν προειδοποιηθεί πως ο διαιτητής από την ΕΠΣ Αρκαδίας θα ψάξει και την παραμικρή αφορμή και τελικά ο Ανσαριφάρντ φρόντισε να του τη δώσει.

Ο Ιρανός φορ εν πολλοίς ήταν ο μοιραίος στην ήττα από τον Λεβαδειακό μαζί με τον Κόρμπο που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Για παίκτες με τέτοια εμπειρία ήταν αδικαιολόγητες οι ενέργειές τους και ειδικά αυτό το αντιαθλητικό τάκλιν του Ανσαριφάρντ που απέφερε την κόκκινη.

Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης ακούστηκε μέχρι και η ατάκα «μήπως ήταν καλύτερο να τον έχουμε πουλήσει τελικά;» από άνθρωπο της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως στα γραφεία της ΠΑΕ προ ημερών έφτασε πρόταση, αλλά ο Νίκος Ζαμάνης ήταν ανένδοτος.

Μπορεί να βγήκε προς τα έξω πως αυτή ήταν από την Γκουανγκζού R&F, αλλά στην πραγματικότητα πρόταση από την Κίνα δεν ήρθε ποτέ για τον 25χρονο. Από ομάδα της Νότιας Κορέας υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά η πρόταση ήταν κοντά στις 300.000 ευρώ. Οι Νοτιοκορεάτες έδειξαν, μάλιστα, διάθεση να ανεβούν λίγο ακόμα, αλλά στον Πανιώνιο έκλεισαν την πόρτα.

Ο παίκτης, άλλωστε, έχει ρήτρα αγοράς 400.000 ευρώ και θα μπορούσε οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να δώσει το συγκεκριμένο ποσό. Ωστόσο, ούτε ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ έβλεπε με θέρμη το να φύγει από την Ευρώπη. Το καλοκαίρι τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά. Ο Ιρανός είναι διεθνής, υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν και δεν θα είναι έκπληξη να πουληθεί.

a-sports.gr